et-loader

Аромакліпса Hypno Casa Сердце “Sandalo Nobile” – це ароматична кліпса від Hypno Casa, виконана у формі серца. Це стильний парфум для салону вашого автомобіля і створена з використанням високоякісних компонентів та ароматичних масел італійським виробником ItalScent. Складається з трьох частин: тримача із жорсткого пластику, жорсткої овальної оболонки та змінного картриджа з м’якого пластику, наповненого ароматичними маслами.

Опис аромату: аромат починається із суміші бергамоту та апельсина. Сандалове дерево та лаванда знаходяться в центрі композиції. А східні нижні ноти ванілі поєднуються з деревними тонами пачулі і білих мускусів.

Область застосування: решітка повітроводу автомобіля.
Спосіб застосування: розпакуйте аромакліпсу і закріпіть на вентиляційній решітці в салоні автомобіля за допомогою тримача. Через 3-4 місяці, коли інтенсивність аромату знизиться, зніміть кліпсу, вставте в неї новий змінний картридж із цим або будь-яким іншим ароматом з лінії Hypno Casa “Luxury”. Знову закріпіть аромакліпсу у потрібному місці в салоні авто та продовжуйте насолоджуватися ароматом. Інтенсивність аромату залежить від температури повітря, що подається, де знаходиться кліпса (низька – менше, висока – більше). Підвищена температура призводить до зменшення тривалості аромату.

Клипса Hypno Casa Сердце, &#82...

585 

or